Feminist Revolt DIY Stencil Workshop

Posted on 2012/04/12 by

0


It’s time for a Feminist Revolt! What better place than here? What better time than now?

Radical Queer Affinity Collective in cooperation with Labrisz invites you to a DIY stencil workshop where you can learn a technique of making your very own stencil. The topic is “Feminist Revolt”, because we believe that a creative production of feminist propaganda/artwork is much needed. If you’re interested in participating in this workshop send an email to fork@riseup.net . Please bring a T-shirt, a bag or any other fabric on which you wish to put your print. The organizers provide paint and other materials. The workshop is held in English, with a possibility to translate into Hungarian and a couple of other languages 🙂 Come and start a revolution from yourself in a good company.

Where? Labrisz office: Szentkirályi u. 22-24., Budapest 1088

When? Saturday, 21 April 2012, 2-6 pm.

FB event: https://www.facebook.com/events/130942440369483/

______________________________________________________________________________________

„Feminista forradalom DIY Stencil Workshop” 
Eljött az ideje egy feminista forradalomnak!

Hol lehetne jobb helyen, mint itt?
Mikor lehetne jobb időben mint most?
A Radical Queer Affinity Kollektíva és a Labrisz meghívnak téged egy DIY! (csináld magad!) stencil workshopra, ahol megtanulhatod elkészíteni saját stencileidet.
A fő téma a „feminista forradalom”, mert nagy szükség van feminista propaganda- és egyéb grafikai anyagok készítésére, hogy láthatóvá váljunk.
Ha szeretnél csatlakozni a workshophoz küldj egy e-mailt a fork@riseup.net webcímre. Kérjük, hozz magaddal polót, textilszatyrot, vagy más anyagokat, amikre nyomtatni szeretnél. A festékeket és egyéb textileket a szervezők biztosítják. A workshop nyelve angol, de lehetőség lesz arra, hogy lefordítsunk mindent magyarra, vagy akár egyéb más nyelvekre is:)
Szeretettel várunk – legyél te magad a változás elindítója!

április 21-én 14.00 tól 18.00 ig

Labrisz: Szentkirályi u. 22-24., Budapest 1088

FB event: https://www.facebook.com/events/130942440369483/

Posted in: workshops